Известие

Collapse
No announcement yet.

ел.огледало

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ел.огледало

здр.колеги
    имам един интересен проблем
    колицата е с пълен ел пакет,огледалата също-проблема е само в това ,че същите(и двете) в момента се движат само на дясно и на долу с бутона за управление а на горе и и ляво се усеща,че има товар за генератора а не се движат.проверих по схемите и милсля,че са ОК.незная дали проблема не е в самия бутон.Някой има ли идея какво може да е преди да тръгна да търся бутон(евентуално).Ще бъда благодарен на някой от Пловдив ако има същата и да проверим дали ще работят след смяна на бутона поне да изключа него от подозрение.
    alfa romeo 155 1.8 8v

колега провери си буксата на копчето дали не се изхлузила даже малко. Успех.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Re: ел.огледало

Първоначално публикувано от chikago
      здр.колеги
      имам един интересен проблем
      колицата е с пълен ел пакет,огледалата също-проблема е само в това ,че същите(и двете) в момента се движат само на дясно и на долу с бутона за управление а на горе и и ляво се усеща,че има товар за генератора а не се движат.проверих по схемите и милсля,че са ОК.незная дали проблема не е в самия бутон.Някой има ли идея какво може да е преди да тръгна да търся бутон(евентуално).Ще бъда благодарен на някой от Пловдив ако има същата и да проверим дали ще работят след смяна на бутона поне да изключа него от подозрение.
      Отваряш си джама и му помага6 с ръка няколко пъти. Хубаво е след пароструйка просто се зацапва одзат.
      sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
      http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
      !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

то така си го и оправям
        пробвах с почистването и не става
        дори копчето почистих цялото,наместваз замервах и т.н. уж всичко е ОК а уви.В моргите искат за едно копче 25лв. а аз не съм сигурен дали в него е проблема,може да е по исталацията ако мога да го проверя с някое което със сигурност работи и да зная дали е от него и дали да купувам друго.
        alfa romeo 155 1.8 8v

Comment

Провери ли дали стига ток до куплунга на огледалото?
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
          X